Медикаментозний аборт в Києві
|
|
heyuhse | Дата: Понедельник, 12.05.25, 10:03 | Сообщение # 1 |
Прохожий
Статус: Offline
| Доброго дня! Я чула, що медикаментозний аборт в Києві — це досить поширена практика, але у мене є питання: скільки це коштує, чи є якісь додаткові витрати на медичні препарати, а також чи потрібно робити якісь попередні аналізи перед процедурою?
|
|
| |
cusuwye | Дата: Понедельник, 12.05.25, 10:04 | Сообщение # 2 |
Прохожий
| Так, в Києві дійсно є безліч клінік, які пропонують медикаментозний аборт. Що стосується вартості, то ціна може варіюватися в залежності від клініки та включати різні додаткові послуги. В середньому ціна на медикаментозний аборт починається від 2000 до 5000 грн, але це ще не включає можливі додаткові витрати на ліки та консультації. Важливо пройти первинну консультацію з лікарем, щоб оцінити ваш стан здоров’я та вирішити, чи підходить цей метод. Іноді необхідно здавати аналізи, щоб лікар переконався, що ваш організм готовий до процедури.
Сообщение отредактировал cusuwye - Понедельник, 12.05.25, 10:04 |
|
| |
aaqoq | Дата: Понедельник, 12.05.25, 10:05 | Сообщение # 3 |
Прохожий
| Я робила медикаментозний аборт кілька років тому, і тоді мені обов’язково потрібно було пройти консультацію та зробити УЗД для точного визначення терміну вагітності. Після цього лікар вирішив, чи можна застосовувати медикаментозний метод. Щодо препаратів — ліки видаються в клініці, і їх не потрібно купувати самостійно. Що стосується ціни, то в моїй клініці все обійшлося в 3000 грн, але до цього додаються ще витрати на аналізи.
|
|
| |
bvghoyv | Дата: Понедельник, 12.05.25, 10:06 | Сообщение # 4 |
Прохожий
| Цитата aaqoq (  ) Я робила медикаментозний аборт кілька років тому, і тоді мені обов’язково потрібно було пройти консультацію та зробити УЗД для точного визначення терміну вагітності. Після цього лікар вирішив, чи можна застосовувати медикаментозний метод. Щодо препаратів — ліки видаються в клініці, і їх не потрібно купувати самостійно. Що стосується ціни, то в моїй клініці все обійшлося в 3000 грн, але до цього додаються ще витрати на аналізи. Додам, що перед процедурою варто обов'язково пройти всі обстеження, зокрема аналізи на загальний стан здоров'я та рівень гормонів, щоб уникнути можливих ускладнень. Я також рекомендую ознайомитись з блогом https://uamedtours.com.ua/directi....iev де детально описано процес медикаментозного аборту, включаючи ціни, лікарські препарати і важливі рекомендації. Мені дуже допомогла інформація з цього блогу, адже він має зрозуміле і детальне пояснення всіх аспектів. Я дуже задоволена, що звернула увагу на цей ресурс перед тим, як зробити свій вибір.
|
|
| |