Все почалося з того, що мені терміново треба було оновити лі
|
|
tbes50203 | Дата: Среда, 28.05.25, 14:37 | Сообщение # 1 |
 Прохожий
Статус: Offline
| Все почалося з того, що мені терміново треба було оновити літній гардероб — старі шорти стали або затісні, або вже не надто доречні для моїх 30+. Хотілося чогось простого, але стильного, без зайвих деталей, щоб підходило і для прогулянки містом, і щоб не соромно було зайти в кав’ярню. Я почала шерстити українські бренди, бо не хочу більше підтримувати fast fashion. І випадково натрапила на LuForu — і от саме їхні шорти виявилися якраз тим, що я шукала. Лаконічні, без «кричущих» деталей, і, головне, зручно сидять. Я навіть замовила дві пари, бо не змогла вибрати між кольорами. Одні вже затаскала, другі чекають своєї черги
|
|
| |
evanduke324 | Дата: Среда, 28.05.25, 17:24 | Сообщение # 2 |
Прохожий
| У мене було майже те саме. Шукала щось не надто спортивне, не офісне і не ультракоротке — щось посередині. Мене втомили або джинсові мікрошорти, або якісь дивні фасони з синтетики. Після довгого пошуку натрапила на https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ — і це те, що я зараз використовую. По-перше, тканина — боже, як приємно! Натуральна, дихає, і після прання нічого не перекручується. По-друге, крій — дуже зручний, особливо для тих, хто не хоче відчувати себе "втиснутою" в шорти. Вони сидять вільно, але не виглядають як домашній одяг. Я вже носила їх і на пляж, і до друзів на вечірку — абсолютно універсальні. І ще мені подобається, що це український бренд. Останнім часом спеціально шукаю щось вітчизняне — і підтримати виробника, і якість, чесно кажучи, часто краща за закордонну.
|
|
| |
thiefcrazy98 | Дата: Среда, 28.05.25, 19:42 | Сообщение # 3 |
Прохожий
| Цікаво спостерігати, як міняються наші відчуття від речей. Одяг, здавалося б, така банальність, але іноді саме дрібниці створюють відчуття комфорту або впевненості. Іноді саме те, як сидить шов або як тканина торкається шкіри, може задати настрій на цілий день.
|
|
| |