Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Среда, 25.06.25, 15:02
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Доставка квітів у Львові
rostikgrin1989Дата: Понедельник, 02.06.25, 11:41 | Сообщение # 1
Прохожий
Награды: 0
Статус: Offline
Зовсім нещодавно я вперше скористалася сервісом доставки квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv і тепер щиро рекомендую його всім, хто хоче зробити приємне своїм близьким, навіть на відстані. Я довго шукала надійний онлайн-магазин, де можна замовити букет, який дійсно виглядатиме так, як на фото, і не розчарує якістю. У результаті зупинилася на ProFlowers — і не помилилася.

Замовлення оформила напрочуд швидко — зручний сайт, гарна навігація, величезний вибір композицій. Особливо сподобалося, що можна обрати не лише класичні троянди чи тюльпани, а й більш креативні варіанти з сезонними квітами або елементами декору. До того ж є можливість додати листівку з побажанням, солодощі або м’яку іграшку — дрібничка, але дуже приємно.

Окремо хочу відзначити пунктуальність. Кур’єр приїхав у зазначений час, букет був свіжим і надзвичайно ароматним. Мама, якій я замовляла квіти на день народження, була просто у захваті! А для мене це найкраща подяка. До речі, фото готового букета перед відправкою — це ще один великий плюс, бо ти бачиш, що саме отримає одержувач.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Хостинг от uCoz