Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Среда, 14.01.26, 09:44
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Хтось ставив автономний обігрівач у машину?
serhiikovalskiДата: Среда, 17.12.25, 21:27 | Сообщение # 1
Новичок
Награды: 0
Статус: Offline
Зима вже близько, і я задумався про автономний обігрівач. Минулого року машина завжди мерзла, а двигун довго прогрівався. Хтось вже ставив собі такий обігрівач? Працює він реально взимку, чи це більше для галочки

yuriy_hrynevskyДата: Среда, 17.12.25, 21:28 | Сообщение # 2
Новичок
Я собі ставив торік на Kia. Спочатку сумнівався, бо чув купу історій про «ніфіга не гріє», але насправді різниця відчутна. Машина швидше прогрівається, салон теплий навіть у -15. Головне — нормальний монтаж і сервіс, тоді проблем практично немає.

viktorkoroviakДата: Среда, 17.12.25, 21:29 | Сообщение # 3
Прохожий
Так, монтаж і сервіс — це ключ. Сам шукав, де зробити правильно, і натрапив на Генстар. Вони роблять ремонт та встановлення автономного обігрівача https://genstar.ua/uk....rivacha Там досвідчені майстри і гарантія до 12 місяців. Я сам спочатку хвилювався через ціну, але після першого морозу зрозумів, що воно того варте. Машина гріється швидко, і не треба довго чекати, поки прогріється двигун.

Сообщение отредактировал viktorkoroviak - Среда, 17.12.25, 21:30

yuriy_hrynevskyДата: Среда, 17.12.25, 21:35 | Сообщение # 4
Новичок
Абсолютно. І ще момент: обігрівач економить паливо, бо двигун не стоїть довго на холостому. PS: Після першого тижня з автономкою просто кайфуєш від комфорту у мороз

serhiikovalskiДата: Среда, 17.12.25, 21:35 | Сообщение # 5
Новичок
Цікаво, дякую за поради! Виходить, що без нормального сервісу результат може бути сумнівним. Мабуть, варто їхати саме до професіоналів, а не робити «на коліні».

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Хостинг от uCoz