Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Среда, 04.03.26, 01:18
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Як правильно вибрати акумуляторний електролобзик?
bolshechem_zhiznДата: Понедельник, 26.01.26, 05:44 | Сообщение # 1
Участнег
Награды: 0
Статус: Offline
Я вже тиждень дивлюся на різні електролобзики і не можу зрозуміти, який реально підійде для дому. Бо треба щоб різав дерево і пластик, але водночас акумулятор тримав довго, а я боюся, що куплю слабкий і він постійно розряджатиметься.

bitehДата: Понедельник, 26.01.26, 05:46 | Сообщение # 2
Флудер
Мені здається, що для дому не треба щось надто потужне. Я купив собі дешевший варіант, і все одно ріже фанеру і дошки без проблем, так що не треба вигадувати велосипед, головне щоб батарея була мінімум на годину.

darkhostДата: Понедельник, 26.01.26, 05:47 | Сообщение # 3
Прохожий
Насправді варто дивитися на кілька моментів. Тип батареї, потужність і регулювання швидкості важливі. Наприклад, лобзики з літієвими акумуляторами легші і тримають заряд краще. Також є різні полотна для дерева, пластику та металу, їх треба міняти під завдання. Регулювання швидкості дозволяє уникнути задирок на тонких матеріалах, а ергономічна ручка зменшує втому при довгих роботах.

KashtanДата: Понедельник, 26.01.26, 05:48 | Сообщение # 4
Прохожий
Якщо чесно, я собі купував електролобзик акумуляторний Dexter PA6-GF30 https://www.leroymerlin.ua/p....2006911 в магазині Leroymerlin, і він реально зручний. Батарея тримає довго, лобзик легкий, можна швидко поміняти полотно. 
Раджу дивитися на ті моделі, де є регулювання швидкості і комплект декількох полотен, тоді точно не прогадаєш. Вдома різав фанеру, ламінат і навіть тонкий метал, все йшло гладко. Ще звертай увагу на вага - важкий швидко втомлює руки, а дешеві маленькі батареї розряджаються миттєво.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Хостинг от uCoz