Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Понедельник, 23.03.26, 15:45
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Який мотор для човна обрати?
mk7110115Дата: Среда, 04.03.26, 01:29 | Сообщение # 1
Прохожий
Награды: 0
Статус: Offline
Планую купити мотор для свого човна, бо гребти вже набридло, особливо коли треба швидко дістатися до точки. Ловлю і на озері, і на великій воді, буває вітер, тому хочеться, щоб мотор тягнув впевнено, але без перевитрати пального. Не можу визначитися, що краще брати — двотактний чи чотиритактний, і яку потужність обрати, щоб човен не був перевантажений. Також цікавить, чи варто одразу брати із запасом по кінських силах, чи це зайве для звичайної рибалки. Хто вже проходив цей вибір — підкажіть, на що реально звернути увагу, а що в характеристиках більше для реклами?

makarickckckДата: Среда, 04.03.26, 15:56 | Сообщение # 2
Прохожий
Награды: 0
Статус: Offline
Я теж свого часу втомився махати веслами і зрозумів що для великої води без надійного двигуна рибалка перетворюється на справжнє тренування в залі. На власному досвіді скажу що брати занадто слабкий агрегат немає сенсу бо при повному завантаженні та вітрі ти просто стоятимеш на місці і палитимеш зайве пальне. Чотиритактні моделі працюють тихо та економно але вони важчі за вагою тому для мобільності багато хто досі обирає перевірену класику. Я довго вивчав характеристики та відгуки і в підсумку в магазині Lodka5 обрав човновий мотор Parsun потужністю 15 к.с. https://lodka5.com.ua/ua/benzinovie/benzinovie-motory-parsun-15/ Такої потужності вистачає  щоб швидко виходити на глісер навіть з напарником та кучею спорядження на борту. Двигун заводиться з пів оберту і стабільно тримає низькі оберти що критично важливо при лові тролінгом на хижака. Він не дуже вибагливий до палива та легко обслуговується власними силами без частих візитів до сервісу. Запас потужності дає ту саму впевненість коли треба швидко тікати від грози що насувається або долати сильну течію. Ти точно оціниш цю свободу пересування коли зможеш перевірити кілька далеких точок за один ранок.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Хостинг от uCoz