Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Понедельник, 23.03.26, 20:17
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Система автополива: насколько эффективна на большом участке?
dcyksuwДата: Среда, 11.03.26, 11:19 | Сообщение # 1
Прохожий
Награды: 0
Статус: Offline
Підкажіть, будь ласка, хто вже стикався з системами автополиву для приватної ділянки? Давно думаю встановити щось подібне, бо вручну поливати газон і клумби займає дуже багато часу, особливо влітку. Цікавить, де взагалі люди шукають такі системи і як відбувається процес замовлення це робиться через компанії, які одразу і проєктують, і встановлюють, чи можна самому підібрати комплект і вже потім монтувати? Також цікаво, чи сильно відрізняються ці системи за якістю і чи є сенс витрачати більше грошей на складніші рішення. Можливо, хтось вже проходив через цей процес і може поділитися, як усе відбувалося від пошуку до встановлення.

aaqoqДата: Среда, 11.03.26, 11:20 | Сообщение # 2
Новичок
Коли я почав цікавитися автополивом, то спочатку навіть не розумів, що є стільки варіантів. Спочатку читав форуми і дивився, як люди взагалі підходять до цього питання. Багато хто писав, що звертався до спеціалістів, які приїжджають на ділянку, дивляться план і вже пропонують варіант системи. У мене знайомий так робив: йому зробили схему, розрахували кількість розпилювачів і труб. Каже, що без такого планування важко зрозуміти, як усе правильно розташувати, щоб вода рівномірно покривала ділянку.

agoeksxДата: Среда, 11.03.26, 11:20 | Сообщение # 3
Прохожий
Я трохи по-іншому підійшов до цього. Спочатку довго читав інформацію в інтернеті та на форумах, бо хотів зрозуміти, з чого взагалі складається система автополиву. Виявилось, що там багато елементів: контролер, клапани, труби, датчики дощу. Після цього вже почав дивитися, де люди замовляють або купують комплектуючі. Дехто писав, що купує все окремо, а потім або сам встановлює, або наймає майстра. Але багато хто зазначав, що без досвіду складно правильно все налаштувати.

bseufДата: Среда, 11.03.26, 11:21 | Сообщение # 4
Прохожий
Цитата agoeksx ()
Я трохи по-іншому підійшов до цього. Спочатку довго читав інформацію в інтернеті та на форумах, бо хотів зрозуміти, з чого взагалі складається система автополиву. Виявилось, що там багато елементів: контролер, клапани, труби, датчики дощу. Після цього вже почав дивитися, де люди замовляють або купують комплектуючі. Дехто писав, що купує все окремо, а потім або сам встановлює, або наймає майстра. Але багато хто зазначав, що без досвіду складно правильно все налаштувати.
Я минулого року теж вирішив зробити автополив на ділянці, бо поливати газон і клумби вручну вже просто набридло. Спочатку довго дивився різні варіанти в інтернеті, але там стільки обладнання, що легко заплутатись.
У підсумку знайшов інтернет-магазин СпецПоливСервіс де і купив систему автополиву https://poliv-service.kiev.ua/ua/g123429966-avtomaticheskij-poliv зручно, що все можна підібрати в одному місці і не переживати, що деталі не підійдуть одна до одної. Систему ставив сам по простій схемі ділянки, і вже другий сезон усе працює нормально. З досвіду скажу краще одразу продумати де будуть зони поливу і взяти кілька додаткових з’єднань, бо під час монтажу вони часто стають у пригоді.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Хостинг от uCoz