Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Понедельник, 23.03.26, 05:24
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Хто парить на pod-системах, яку рідину зараз берете?
bseufДата: Воскресенье, 15.03.26, 12:44 | Сообщение # 1
Прохожий
Награды: 0
Статус: Offline
Форумчани, підкажіть, будь ласка, де ви зазвичай шукаєте рідину для pod систем в інтернеті? Я нещодавно перейшов на pod і поки ще не дуже добре орієнтуюся в цьому всьому. У звичайних магазинах біля мене вибір досить маленький максимум кілька смаків, і вони швидко набридають. Тому почав дивитися варіанти онлайн, але там настільки великий вибір, що навіть трохи важко зрозуміти, що саме варто спробувати. Бачу дуже багато різних брендів, смаки взагалі на будь-який смак фруктові, десертні, ментолові. Хотілося б почути думку тих, хто вже давно користується pod-системами. Як ви зазвичай обираєте рідину і на що звертаєте увагу перед покупкою?

aaqoqДата: Воскресенье, 15.03.26, 12:45 | Сообщение # 2
Новичок
Я коли тільки перейшов на pod, теж трохи губився у всьому цьому різноманітті. Спочатку брав рідини навмання, але не всі заходили. Потім почав читати обговорення на форумах і дивитися, що люди пишуть про різні смаки. Так простіше зрозуміти, чи варто брати конкретну рідину. Ще помітив, що багато хто радить починати з фруктових смаків вони найчастіше нормально заходять.

aupyzhДата: Воскресенье, 15.03.26, 12:45 | Сообщение # 3
Прохожий
У мене схожа історія була. Спочатку теж не знав, що обрати, бо асортимент реально величезний. З часом зрозумів, що краще брати маленькі флакони на пробу. Якщо смак сподобався тоді вже можна брати більший об’єм. Так поступово знайшов кілька варіантів, які тепер беру регулярно.

cusuwyeДата: Воскресенье, 15.03.26, 12:46 | Сообщение # 4
Новичок
Цитата aupyzh ()
У мене схожа історія була. Спочатку теж не знав, що обрати, бо асортимент реально величезний. З часом зрозумів, що краще брати маленькі флакони на пробу. Якщо смак сподобався тоді вже можна брати більший об’єм. Так поступово знайшов кілька варіантів, які тепер беру регулярно.

У мене було багато експериментів з рідинами для pod системи, бо люблю пробувати щось нове. Але чесно скажу не завжди ці експерименти закінчувались добре. Бувало купиш рідину, а смак взагалі не такий як описували, або після кількох тяг стає занадто різким. Коли закінчилась моя стара рідина, вирішив замовити нову рідину для pod систем https://bambuk.org/liquid-pod/ в інтернет-магазині bambuk. Сподобалось, що там реально великий вибір і можна спокійно вибрати щось під свій смак. Я взяв кілька різних варіантів фруктові і пару міксів. Коли почав пробувати, більшість реально зайшли. Смак яскравий, приємний, не набридає після кількох днів використання. Також помітив, що картридж працює стабільніше і не з’являється той неприємний присмак гару. Тепер досить часто беру рідину саме там, бо вже перевірено на власному досвіді.

Сообщение отредактировал cusuwye - Воскресенье, 15.03.26, 12:46

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Хостинг от uCoz