Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Воскресенье, 16.11.25, 10:58
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Навчатися бізнес-наукам без кордонів: переваги без границ
serhiikovalskiДата: Среда, 24.09.25, 20:42 | Сообщение # 1
Новичок
Награды: 0
Статус: Offline
Знаєте, я от завжди дивився на МВА як на щось трохи відірване від нашої реальності. Ну серйозно, більшість знайомих думають, що це якась “американська заморочка”, яка в Україні не дуже працює. Але минулого року на роботі наш начальник фінвідділу закінчив програму міжнародного МВА, і видно було, як у нього прямо по-іншому мозок працювати почав — глобальніше дивиться, і наради вже не про дрібниці, а про стратегію. Оце мене й зачепило

yuriy_hrynevskyДата: Среда, 24.09.25, 20:43 | Сообщение # 2
Прохожий
Я теж колись думав, що МВА — це чисто для власників компаній. А потім дізнався, що є International MBA з іноземними партнерами. Там, кажуть, реально інший рівень нетворкінгу: вчишся з людьми, які працюють не лише в Україні, а й у міжнародних компаніях. Уяви собі, коли тобі на завдання дають реальні кейси з різних країн, а не тільки наші “домашні” приклади — це ж взагалі інший досвід.

viktorkoroviakДата: Среда, 24.09.25, 20:46 | Сообщение # 3
Прохожий
Я трохи цікавився цим питанням і знайшов, що в Бізнес-школі КРОК є можливість пройти міжнародну МВА програму разом зі Swiss Montreux Business School. Детальніше про неї є тут https://bs.krok.edu.ua/ Там формат 1+1, тобто рік навчаєшся в Україні, а рік — у Швейцарії. Це якраз те, що відкриває двері у глобальний контекст, бо отримуєш не тільки знання, а й диплом європейського рівня. У мене знайомий пішов на подібну програму — каже, що навіть спосіб комунікації в команді змінюється, коли поруч сидять люди з різних культур.

serhiikovalskiДата: Среда, 24.09.25, 20:48 | Сообщение # 4
Новичок
От у цьому і фішка — не просто книжки й лекції, а коли тобі показують, як бізнес працює в різних країнах. Бо, як би ми не крутили, у глобальному світі доводиться конкурувати не тільки з місцевими, а й з іноземними гравцями.

yuriy_hrynevskyДата: Среда, 24.09.25, 20:50 | Сообщение # 5
Прохожий
Та й звучить прикольно: фактично отримуєш два світи в одній програмі. Для тих, хто хоче дивитися ширше, ніж локальний ринок, це, мабуть, реально хороша інвестиція.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Хостинг от uCoz