Які ласощі ви купуєте своїм котам?
|
|
biteh | Дата: Четверг, 24.07.25, 15:04 | Сообщение # 1 |
Знакомый
Статус: Offline
| Які саме ласощі ви зазвичай купуєте своїм пухнастим улюбленцям? Цікавить усе: від класичних магазинних смаколиків до чогось більш специфічного чи навіть зробленого власноруч. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, бо хочеться урізноманітнити раціон кота, але щоб це ще й було корисно для здоров’я.
|
|
| |
bolshechem_zhizn | Дата: Пятница, 25.07.25, 12:18 | Сообщение # 2 |
Флудер
| Я зазвичай беру ласощі у зоомагазинах, переважно ті, що містять м’ясо або рибу без зайвих добавок. Наприклад, сушені шматочки тунця або курки. Мій кіт до них просто шаленіє. Пробував також давати йому пасту з мальт-екстрактом, вона допомагає виводити шерсть із шлунка.
|
|
| |
cocacola | Дата: Суббота, 26.07.25, 12:21 | Сообщение # 3 |
Новичок
| Я для свого кота беру спеціальні хрусткі подушечки з начинкою. Він їх полюбляє найбільше, особливо зі смаком лосося. Ще подобається, коли я йому даю ласощі у вигляді паличок, він тоді сам грається й жує їх із задоволенням.
|
|
| |
rabbit | Дата: Воскресенье, 27.07.25, 17:20 | Сообщение # 4 |
Новичок
| З власного досвіду можу сказати, нещодавно відкрив для себе сайт PURINA, і мушу визнати, що це справжня знахідка. Замовив декілька видів ласощів для кота https://www.purina.ua/cat/cat-food/treats обрав ті, що з натуральним м’ясом та без зайвих консервантів. Мій кіт був у захваті, особливо йому смакують м’ясні снеки з куркою. Я помітив, що після них у нього немає проблем із травленням, а шерсть стала ще м’якшою. Зручно, що на сайті є опис кожного продукту, тож легко підібрати щось під конкретні потреби тварини.
|
|
| |