|
Бачила красиві світшоти з вишивкою, але не знаю де купити?
|
|
| rabbit | Дата: Четверг, 16.10.25, 15:13 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Бачила красиві світшоти з вишивкою але не знаю де реально купити? Ходила по магазинах – нічого нормального не знайшла. В інтернеті вибір великий, але боюсь нарватися на підробку. Може, хтось уже замовляв онлайн і може порадити перевірене місце?
|
| |
|
|
| biteh | Дата: Четверг, 16.10.25, 15:13 | Сообщение # 2 |
|
Флудер
| Я замовляла в інтернеті, головне дивитися відгуки з фото. Якщо багато реальних знімків, то шанс не промахнутися більший. Світшот прийшов гарний, якісний, кольори такі ж, як на сайті. Доставка була десь тиждень.
|
| |
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Четверг, 16.10.25, 15:13 | Сообщение # 3 |
|
Участнег
| Мені подруга радила замовляти виключно на українських сайтах, де все ручна робота. Там дорожче, але реально варте своїх грошей. Светр вже пів року ношу, не линяє і вишивка як нова, хоча прала кілька разів.
|
| |
|
|
| cocacola | Дата: Четверг, 16.10.25, 15:14 | Сообщение # 4 |
|
Знакомый
| Жіночі світшоти з вишивкою https://kram.kr.ua/zinki/svetru/ це ідеальне поєднання комфорту та стилю. М’які тканини, оригінальні візерунки та ніжні акценти роблять кожен образ неповторним. Вишивка додає родзинку та підкреслює індивідуальність, від витончених квіткових мотивів до сучасних геометричних орнаментів. Ідеально підходять для прогулянок, зустрічей з подругами чи затишних вечорів вдома. Якщо хочеш щось унікальне, зазирни до інтернет-крамниці Крамія тут стиль і якість йдуть поруч. Обирай свою улюблену модель, комбінуй з джинсами, спідницями чи легінсами та будь неповторною щодня. Не бійся експериментувати зі стилем, вишитий світшот додасть тепла та настрою будь-якому дню.
|
| |
|
|