|
Тости з авокадо виходять несолоні - що додаєте для смаку?
|
|
| cocacola | Дата: Вторник, 21.10.25, 11:14 | Сообщение # 1 |
|
Знакомый
Статус: Offline
| Тости з авокадо виходять несолоні - що додаєте для смаку? Пробувала лимон, сіль, перець, не вистачає родзинки. Може, є якийсь соус, що пасує? Чи додаєте бекон, яйце, або гострий соус? Хочу, щоб було смачно, але не перебивало ніжний смак авокадо. Поділіться своїми варіантами.
|
| |
|
|
| biteh | Дата: Среда, 22.10.25, 11:24 | Сообщение # 2 |
|
Флудер
| Тости з авокадо роблю з соусом Торчин Цезар він дає ніжність і легку кислинку. Ще іноді додаю кілька крапель Шрірачи, виходить ідеальний баланс. Зверху яйце і сніданок ресторанного рівня. Без соусу авокадо справді нудне, а так набагато цікавіше.
|
| |
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Четверг, 23.10.25, 12:23 | Сообщение # 3 |
|
Участнег
| Підсмажте хліб до золотистої скоринки. Розімніть авокадо, додайте сіль, перець, трохи лимонного соку. На тост викладіть авокадо і смажене або пашот яйце. За бажанням додайте томати черрі та зелень. Смачний і корисний сніданок.
|
| |
|
|
| rabbit | Дата: Суббота, 25.10.25, 12:26 | Сообщение # 4 |
|
Новичок
| Хочу поділитися класним рецептом тостів з авокадо і яйцем https://www.torchyn.ua/recipes/tost-z-avokado-i-yaycem від Торчин, який робить сніданок швидким і смачним. Береш хліб, підсмажуєш його до золотистої скоринки, м’яке авокадо розминаєш виделкою, додаєш трохи лимонного соку, солі й перцю. Потім зверху кладеш яйце, пашот або легку яєчню, кому як більше подобається. Щоб було цікавіше, я ще додаю трохи соусу: підійде гострий Шрірача Майо від Торчин або будь-який інший, що любите. Можна додати бекон або пару листочків руколи, щоб текстура і смак стали ще цікавішими. Вийде ситно, ароматно і при цьому авокадо не втрачає свого ніжного смаку.
|
| |
|
|
| site-free | Дата: Пятница, 07.11.25, 15:40 | Сообщение # 5 |
|
Прохожий
| Добавьте соли! Не благодарите!
|
| |
|