Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 07.05.26, 10:39
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: [C]RaSh  
Хто здавав β-ХГЛ на ранньому терміні?
bitehДата: Пятница, 10.04.26, 20:21 | Сообщение # 1
Участнег
Награды: 0
Статус: Offline
Підкажіть, будь ласка, хто здавав β-ХГЛ зовсім на ранньому терміні? Дуже хвилююсь і хочу зрозуміти динаміку. Читала, що він має рости, але наскільки швидко, не зовсім зрозуміло. Якщо здавати з інтервалом у кілька днів, чи реально побачити суттєву різницю? І ще цікаво, чи у всіх показники ростуть однаково, чи можуть бути варіації, які все одно вважаються нормою? Дуже прошу поділитися досвідом, бо трохи переживаю.

bolshechem_zhiznДата: Пятница, 10.04.26, 20:21 | Сообщение # 2
Участнег
Здавала β-ХГЛ дуже рано, ще до затримки. Перший результат був невеликий, але вже через 2 дні показник майже подвоївся. Лікарка пояснила, що саме так і має бути, у нормі на ранніх термінах ХГЛ збільшується приблизно в 2 рази кожні 48 годин . Я здавала кілька разів поспіль, і кожен раз бачила гарний приріст. Це реально заспокоює, коли бачиш динаміку.

darkhostДата: Пятница, 10.04.26, 20:22 | Сообщение # 3
Прохожий
Мала трохи іншу ситуацію, але все одно позитивну. У мене приріст був не рівно вдвічі, а трохи менший, але лікарка сказала, що це теж варіант норми. Виявляється, інколи достатньо навіть приблизно +60% за два дні, і це не вважається проблемою . Тому не варто панікувати, якщо цифри не ідеальні, головне, щоб був ріст у динаміці. Я перездала ще раз і переконалась, що все добре.

lazymanДата: Пятница, 10.04.26, 20:23 | Сообщение # 4
Прохожий
Я теж дуже переживала на початку і перечитала купу інформації, навіть на сайті лабораторіі Інвіво. Там пояснюють, що β-ХГЛ https://invivo.ua/uk/kiev/service-detail-spravochnik/50/ це основний маркер вагітності на ранніх термінах, і оцінювати його потрібно саме в динаміці, а не по одному результату . У мене був досвід здачі кілька разів поспіль: спочатку показник був невисокий, але через 48 годин значно зріс, і це мене заспокоїло. 
Також важливо розуміти, що норми дуже широкі, і у кожної жінки вони можуть відрізнятися. Я дивилась інформацію і на сайті лабораторії, там теж вказано, що аналіз здають повторно для контролю розвитку. Тому головне не один результат, а саме тенденція росту, і тоді все стає більш зрозуміло та менш страшно.

Можете перевести деньги в казахстан через Profee.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Хостинг от uCoz