Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Среда, 25.06.25, 11:45
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Хто може допомогти з невідкладної допомоги?
cusuwyeДата: Среда, 16.04.25, 11:56 | Сообщение # 1
Прохожий
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт! У мене питання щодо невідкладної допомоги. Скільки часу має пройти після того, як людині стало погано, щоб вона отримала медичну допомогу? Чи є якісь швидкі способи звернутися до лікаря у таких ситуаціях? Я чув, що для деяких станів час дуже важливий, і його можна втратити. Підкажіть, що робити в таких випадках.

Сообщение отредактировал cusuwye - Среда, 16.04.25, 11:56

sanyakasatkinДата: Среда, 16.04.25, 11:57 | Сообщение # 2
Прохожий
Тут усе залежить від ситуації. Якщо людині стало дуже погано, наприклад, через серцевий напад чи інсульт, то буквально кожна хвилина на рахунку. Мені одного разу приходилось викликати "швидку", бо друг почав відчувати біль в грудях — ми буквально за 10 хвилин вже були в лікарні. Важливо не втрачати часу і одразу дзвонити на 103. Вони можуть порадити, як діяти до їх приїзду.

bvghoyvДата: Среда, 16.04.25, 11:57 | Сообщение # 3
Прохожий
Час має значення. Я якось отримав травму на роботі, коли зрозумів, що щось не так із рукою, але не звернувся одразу. А потім довелося навіть операцію робити через те, що пропустив момент. Тому, якщо щось не так із самопочуттям — не чекайте, а телефонуйте на "швидку". Іноді краще перестрахуватися.

moazvaoДата: Среда, 16.04.25, 11:58 | Сообщение # 4
Прохожий
Цитата bvghoyv ()
Час має значення. Я якось отримав травму на роботі, коли зрозумів, що щось не так із рукою, але не звернувся одразу. А потім довелося навіть операцію робити через те, що пропустив момент. Тому, якщо щось не так із самопочуттям — не чекайте, а телефонуйте на "швидку". Іноді краще перестрахуватися.

Так, ти абсолютно правий, час дійсно має велике значення, особливо при певних станах, як інсульт, інфаркт або сильні травми. У таких ситуаціях головне — не гаяти часу. Якщо щось трапилось і ти відчуваєш, що ситуація критична, одразу телефонуй за номером 5288 в «Добробут» https://dobrobut.com/ua/clinics/c-neotloznaa-pomos вони мають невідкладну допомогу, і до тебе приїдуть дуже швидко.
Вони зможуть надати першу допомогу на місці або направити в найближчий підрозділ для подальшої медичної допомоги. Крім того, на їхньому сайті є статті, які можуть допомогти тобі зрозуміти, як діяти в критичних ситуаціях. Не чекай, зателефонуй одразу — це може врятувати життя.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Хостинг от uCoz