Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 26.06.25, 21:34
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Буду рада будь-якому відгуку
tbes50203Дата: Суббота, 26.04.25, 17:49 | Сообщение # 1
Прохожий
Награды: 0
Статус: Offline
Дівчата, привіт! Може, хтось із вас вже замовляв одяг у бренду LuForu? Побачила їхню рекламу в Instagram — особливо впали в око топи: лаконічні, але водночас дуже стильні. Хочу оновити літній гардероб, і ці моделі ніби те, що я шукала. Але цікаво дізнатися, як вони носяться — чи зручні у повсякденному житті, чи не виглядають дивно «вживу» і як поводять себе після прання. Буду рада будь-якому відгуку!

evanduke324Дата: Суббота, 26.04.25, 20:07 | Сообщение # 2
Прохожий
Я якраз нещодавно замовляла топи від https://luforu.com/katalog/verh/topy/ тому можу щось розповісти з особистого досвіду. Бренд мене зацікавив тим, що вони не просто шиють речі, а вкладають ідею, естетику, навіть трохи філософії в одяг. Це відчувається — від дизайну до пакування. Я взяла собі два топи з останньої колекції: один чорний зі щільної бавовни з асиметричним вирізом, а другий — молочного кольору, більш легкий, з делікатної віскози, з невеличким акцентом на плечі. Перше враження — тканини дуже приємні на дотик. Топи не просто виглядають гарно на фото, а й справді зручні. І що особливо приємно — вони дихають, нічого не пріє, навіть у спеку. Щодо посадки — вона продумана. У мене нестандартна фігура (широкі плечі, вузькі стегна), тому я часто боюся замовляти онлайн. Але LuForu має розмірну сітку, яка справді працює. І плюс: я написала їм в директ, і дівчина з команди допомогла підібрати розмір, запитала про параметри, і навіть порекомендувала модель, яка краще сяде на мою фігуру.

thiefcrazy98Дата: Воскресенье, 27.04.25, 00:08 | Сообщение # 3
Прохожий
О, цікаво було почитати ваші відгуки! Я ще не мала речей від LuForu, але не раз ловила себе на тому, що їхні топи дуже «влучають» у мій смак — мінімалізм з родзинкою. Може, настав час замовити щось до літа

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Хостинг от uCoz