payulass | Дата: Среда, 23.07.25, 23:28 | Сообщение # 1 |
 Прохожий
Статус: Offline
| Захотілось чогось якісного, вирішив спробувати коньяк Shabo — кажуть, непоганий. Але ніколи раніше не замовляв алкоголь через інтернет, тому трохи не впевнений, з чого почати. Може, хтось вже брав? Цікавить, щоб була доставка, адекватна ціна і не якась сіра схема. Хочеться нормального сервісу без зайвого головного болю. Поділіться, де берете ви — буду вдячний!
|
|
| |
makarickckck | Дата: Четверг, 24.07.25, 19:59 | Сообщение # 2 |
Прохожий
Статус: Offline
| Я не те щоб великий знавець алкоголю, але останнім часом захотілося чогось достойного вдома мати — для себе, для гостей. Пригадав, що знайомий якось хвалив коньяк Shabo. Вирішив не шукати щось екзотичне, а почати з того, що ближче й перевірено. Але я вперше зібрався замовити алкоголь через інтернет, тож були сумніви,- а раптом підробка, чи доставка тягнеться тижнями? Почав читати відгуки, дивився, щоб був нормальний асортимент, офіційний сайт або хоча б магазин з гарною репутацією. Натрапив на інтернет-магазин Shabo https://shabo.ua/catalog/ Там було прямо вказано,- офіційна продукція, є сертифікати, швидка доставка. Замовив собі пляшку Shabo VSOP, приїхала буквально за два дні, все запаковано якісно, товар з акцизом. Тепер, якщо хтось ще сумнівається, сміливо можу радити,- якщо хочеться якісного, спробувати коньяк Shabo дійсно варто.
|
|
| |