| kozakov750 | Дата: Понедельник, 28.07.25, 20:10 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Кто ставил антипылевые сетки — реально ли меньше пыли в квартире?
|
| |
|
|
| serovigorr | Дата: Вторник, 29.07.25, 16:53 | Сообщение # 2 |
|
Знакомый
| Лично нам понрвились антипылевые москитные сетки https://ru.moskitka.ua/ . Смотрятся аккуратно, легко устанавливаются и действительно защищают не только от насекомых, но и от пыли. В квартире стало заметно чище, особенно когда открыты окна. Подходят для аллергиков и тех, кто живёт рядом с дорогой. Очень довольны покупкой — полезная вещь для дома!
|
| |
|
|
| abramovskiji578 | Дата: Вторник, 02.09.25, 08:34 | Сообщение # 3 |
|
Прохожий
| Я ставив такі сітки на вікна, тому можу поділитися враженнями 🙂 Чи реально менше пилу? Так, помітно. Антипилеві сітки мають більш дрібну структуру, ніж стандартні москітні. Вони затримують значну частину пилу, пуху, смогу та навіть дрібних комах. У квартирі реально прибирати доводиться рідше. Особливості
- Світло і повітря: світла трохи менше, ніж зі звичайною москітною сіткою, але до цього швидко звикаєш. Провітрювати можна без проблем.
- Догляд: таку сітку треба періодично мити (пил на ній осідає). Я роблю це просто душем або губкою раз на місяць-два.
- Ціна: коштують дорожче за звичайні, але якщо у вас вікна виходять на дорогу або пилюку з будмайданчика/полів, воно того варте.
Висновок Так, сітки працюють. В квартирі пилу стало реально менше. Але це не "чарівна паличка" — повністю пил вони не приберуть, все одно трохи буде. Зате різниця з відсутністю сітки відчутна. Хочете, я підкажу кілька перевірених брендів і магазинів, де їх можна замовити онлайн?
|
| |
|
|