Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Вторник, 18.11.25, 00:34
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Кто ставил антипылевые сетки?
kozakov750Дата: Понедельник, 28.07.25, 20:10 | Сообщение # 1
Новичок
Награды: 0
Статус: Offline
Кто ставил антипылевые сетки — реально ли меньше пыли в квартире?

serovigorrДата: Вторник, 29.07.25, 16:53 | Сообщение # 2
Знакомый
Лично нам понрвились антипылевые москитные сетки https://ru.moskitka.ua/ . Смотрятся аккуратно, легко устанавливаются и действительно защищают не только от насекомых, но и от пыли. В квартире стало заметно чище, особенно когда открыты окна. Подходят для аллергиков и тех, кто живёт рядом с дорогой. Очень довольны покупкой — полезная вещь для дома!

abramovskiji578Дата: Вторник, 02.09.25, 08:34 | Сообщение # 3
Прохожий
Я ставив такі сітки на вікна, тому можу поділитися враженнями 🙂
Чи реально менше пилу?
Так, помітно. Антипилеві сітки мають більш дрібну структуру, ніж стандартні москітні. Вони затримують значну частину пилу, пуху, смогу та навіть дрібних комах. У квартирі реально прибирати доводиться рідше.
Особливості
  • Світло і повітря: світла трохи менше, ніж зі звичайною москітною сіткою, але до цього швидко звикаєш. Провітрювати можна без проблем.

• Догляд: таку сітку треба періодично мити (пил на ній осідає). Я роблю це просто душем або губкою раз на місяць-два.

• Ціна: коштують дорожче за звичайні, але якщо у вас вікна виходять на дорогу або пилюку з будмайданчика/полів, воно того варте.

Висновок
Так, сітки працюють. В квартирі пилу стало реально менше. Але це не "чарівна паличка" — повністю пил вони не приберуть, все одно трохи буде. Зате різниця з відсутністю сітки відчутна.
Хочете, я підкажу кілька перевірених брендів і магазинів, де їх можна замовити онлайн?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Хостинг от uCoz