Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Воскресенье, 16.11.25, 10:58
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Де вигідно купити оригінальний Vaporesso XROS 3 Mini
avbatoДата: Четверг, 25.09.25, 21:41 | Сообщение # 1
Прохожий
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт! Маю намір взяти Хрос 3. Чув, що це дуже популярна модель, але хочу зрозуміти, де брати картриджі і чи варто брати їх з різним опором. Також цікаво, наскільки він відрізняється від Mini. Хтось може поділитися досвідом?

a_sovДата: Четверг, 25.09.25, 21:42 | Сообщение # 2
Новичок
Я мав Хрос 3 і можу сказати, що він дуже зручний. Картриджі різні — одні більше дають пару, інші більш схожі на сигаретну затяжку. Для мене зручніше було брати ті, що ближче до «сигаретного» варіанту, бо я кидав курити й звикав поступово.

aupyzhДата: Четверг, 25.09.25, 21:42 | Сообщение # 3
Прохожий
Я особисто не мав Хрос 3, але чув багато хорошого. Знаю кількох людей, які на нього перейшли з одноразок, і всі казали, що це більш вигідно і зручніше. Єдине, що треба постійно купувати картриджі. Але це все одно не так накладно, як пачки цигарок.

bseufДата: Четверг, 25.09.25, 21:44 | Сообщение # 4
Прохожий
Цитата aupyzh ()
Я особисто не мав Хрос 3, але чув багато хорошого. Знаю кількох людей, які на нього перейшли з одноразок, і всі казали, що це більш вигідно і зручніше. Єдине, що треба постійно купувати картриджі. Але це все одно не так накладно, як пачки цигарок.

Я замовляю вапорессо хрос 3 https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/1163-vaporesso-xros-3.html тільки в цьому магазині. У них завжди є в наявності оригінальні картриджі, і ціна відповідає заявленій. Жодного разу не було такого, щоб після замовлення довелося платити більше. Для мене це важливо.
А ще цей девайс допоміг мені відійти від тютюну. Раніше кидав безуспішно, але тепер тримаюся вже понад рік. Це схоже на куріння, але без смол і токсичних домішок. Плюс, магазин реально дбає про клієнтів — сервіс у них на високому рівні.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Хостинг от uCoz