Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Суббота, 15.11.25, 22:50
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Harry_Haller, Jah, zzz  
Подарував татові ремінь — тепер він його не знімає у дома
serhiikovalskiДата: Понедельник, 10.11.25, 19:53 | Сообщение # 1
Новичок
Награды: 0
Статус: Offline
Подарував татові ремінь ручної роботи на день народження — тепер він його реально не знімає навіть удома. Каже, що за роки вже звик до "одноразових", а цей, мовляв, «як з іншої епохи». Шкіра щільна, запах — той самий, як колись у діда. І смішно, і приємно, бо видно, коли людина справді цінує річ.

yuriy_hrynevskyДата: Понедельник, 10.11.25, 19:55 | Сообщение # 2
Прохожий
О, знайомо! Мій старий теж спершу бурчав, мовляв, навіщо йому «черговий ремінь», а потім сам хвалиться друзям. Каже, що тепер розуміє різницю між “китайським пластиночним” і справжньою шкірою. Я сам узяв собі щось подібне — навіть відчуття інше, важко пояснити, але воно живе.

viktorkoroviakДата: Понедельник, 10.11.25, 20:02 | Сообщение # 3
Прохожий
Я от теж натрапив на подібні речі, коли шукав подарунок братові. Виявилось, що є нормальні українські майстри, які роблять ремені з латунними пряжками, все вручну, без штампування.
Дивись, ось тут класний магазин — https://klamra.com.ua/remeni/ Вони не просто продають, а реально творять: навіть упаковка виглядає як щось, що не соромно подарувати. У мене брат носить уже рік — каже, що навіть форма не змінилась. І головне — зроблено в Україні.

serhiikovalskiДата: Понедельник, 10.11.25, 20:02 | Сообщение # 4
Новичок
Та я й не здивований, наші зараз таке роблять, що ніяка Італія не зрівняється. Головне — не шкодувати пару сотень, зате потім кожного разу, коли береш у руки, відчуваєш, що річ має характер. PS: тато досі ним пишається, наче це медаль

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Хостинг от uCoz