| rostikgrin1989 | Дата: Среда, 11.03.26, 16:56 | Сообщение # 1 |
|
Прохожий
Статус: Offline
| Як людина, яка вже не перший рік займається просуванням сайтів, хочу поділитися своїм досвідом щодо крауд-маркетингу. Раніше я ставився до цього інструменту досить скептично, бо часто бачив неякісні коментарі на форумах або відвертий спам. Але коли почав розбиратися глибше, зрозумів, що правильний крауд-маркетинг працює зовсім інакше.
Його суть не в тому, щоб просто розкидати посилання по форумах. Нормальний підхід — це участь у реальних обговореннях, корисні поради, рекомендації та поступове формування довіри до бренду або сайту. Саме такі коментарі читають люди, вони виглядають природно і можуть приводити цільову аудиторію.
Особисто для себе я відкрив команду, яка спеціалізується саме на такому підході. Це не біржа і не автоматичний сервіс, а команда фахівців, які займаються крауд-маркетингом вже понад 6 років. Вони працюють з форумами, обговореннями та майданчиками так, щоб коментарі виглядали органічно і дійсно допомагали просуванню.
Якщо комусь цікаво розібратися, як працює якісний крауд-маркетинг і чим він відрізняється від звичайного спаму, можу порадити подивитися інформацію на сайті команди CrowdLove. Мені сподобалося, що підхід у них більш “живий” і орієнтований на реальне спілкування в спільнотах, а не просто на кількість посилань.
крауд маркетинг
|
| |
|
|
| xilparicxilparic | Дата: Воскресенье, 15.03.26, 08:19 | Сообщение # 2 |
 Прохожий
Статус: Offline
| Цілком погоджуюсь. Якщо крауд робити якісно, через живі обговорення та корисні коментарі, він дійсно працює і приносить трафік. Спам давно не дає результату, а тільки шкодить репутації сайту.
|
| |
|
|