Цитата arsen_sidihin (

)
Vreau să îmi comand o mașină din America și nu mă pot decide între Copart și IAAI. Din câte înțeleg, ambele sunt platforme uriașe, dar care dintre ele oferă mai multă siguranță pentru un cumpărător de rând? Nu aș vrea să nimeresc o mașină cu defecte ascunse grave.
Eu am cumpărat de pe ambele platforme și pot spune că cea mai sigură metodă este filtrarea strictă după vânzător, căutând doar companii de asigurări mari. Dacă nu aveți timp de verificări zilnice prin Carfax sau Autoastat, este mai simplu să apelați la specialiști care analizează totul. Eu am lucrat cu o echipă verificată, pe site-ul https://bex-auto.md/ro/avto-iz-ssha puteți vedea exact cum se selectează aceste mașini din SUA direct de la asiguratori și primiți consultanță completă. Pentru mașini mai noi și daune clare, mergeți direct pe IAAI. De asemenea, evitați ofertele unde lipsesc pozele de sub capotă sau cu seria de șasiu ascunsă. O verificare amănunțită vă scutește de cheltuieli uriașe la reparația ulterioară în service.