|
Де можна відносно спокійно брати рідину для пода?
|
|
| cusuwye | Дата: Среда, 03.06.26, 10:19 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Хочу знайти магазин, де можна відносно спокійно брати рідину для пода і не боятися кожного разу, що це буде цукрова бомба. Не женуся за супер-оригінальними міксами, потрібні нормальні повсякденні смаки без перебору. Бажано, щоб були відгуки і хоч якась фільтрація по солодкості, а не просто стіна картинок.
Сообщение отредактировал cusuwye - Среда, 03.06.26, 10:19 |
| |
|
|
| agoeksx | Дата: Среда, 03.06.26, 10:20 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
| Біганина по різних рандомних шопах найпряміший шлях до розчарування. Кожен магазин намагається продати те, що в них просто лежить на складі. Вигідніше знайти один-два перевірених майданчики, де вже розуміють різницю між “десертом на вечір” і “поганяти цілий день на поді”. Там зазвичай і опис нормальний, і порада адекватна, якщо запитати.
|
| |
|
|
| bseuf | Дата: Среда, 03.06.26, 10:20 | Сообщение # 3 |
|
Новичок
| Я для себе зробив так: взяв один вечір, сів за сайт, перечитав купу відгуків і виписав кілька смаків, які люди хвалили саме за те, що вони не приторні. Замовив невелику партію по тридцять мілілітрів, щоб не шкода було, якщо щось не зайде. У результаті залишилось два фаворити, які тепер просто докуповую по колу, а не стрибаю з бренду на бренд.
|
| |
|
|
| devfu | Дата: Среда, 03.06.26, 10:21 | Сообщение # 4 |
|
Прохожий
| Цитата bseuf (  ) Я для себе зробив так: взяв один вечір, сів за сайт, перечитав купу відгуків і виписав кілька смаків, які люди хвалили саме за те, що вони не приторні. Замовив невелику партію по тридцять мілілітрів, щоб не шкода було, якщо щось не зайде. У результаті залишилось два фаворити, які тепер просто докуповую по колу, а не стрибаю з бренду на бренд. Зараз вже не витрачаю стільки нервів на вибір, як раніше. Перший час намагався пробувати все підряд, ловив і відверто хімічні смаки, і такі, де хотілося запити літром води після кількох затяжок. Потім зрозумів, що головне знайти магазин, де нормальна підбірка саме під поди, а не звалено все в одну купу. Мені важливо, щоб можна було подивитися опис, відгуки, трохи відфільтрувати за типом: окремо тютюнові, окремо фрукти, окремо щось м'якше. У підсумку звузив коло до кількох сайтів, серед яких ті, де купити жижу https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ зібрана більш-менш з адекватним балансом смаку. Тепер просто раз на місяць докидаю в кошик перевірені варіанти і не мучаюсь кожного разу вибором.
|
| |
|
|