|
|
 |
[
Новые сообщения ·
Участники ·
Правила форума ·
Поиск
·
RSS ] |  |
 |
|
Хто помічав, що підгузки 1 розміру швидко стають малі?
|
|
| nicewoman | Дата: Пятница, 21.11.25, 00:32 | Сообщение # 1 |
|
Знакомый
Статус: Offline
| Привіт всім, маю питання, яке давно не дає спокою. Чи помічав хтось, що підгузки 1 розміру стають малими буквально за дуже короткий час? У нас малюк ще й місяця не має, а підгузок уже починає сидіти впритул, поясок натягується сильніше, ніж раніше, а краї інколи трохи відходять під час рухів. Я думав, що цього розміру вистачає хоча б на кілька тижнів стабільно, а виходить, що ми вже майже на межі переходу. Хотілося б почути реальний досвід: скільки у вас служили підгузки 1 розміру, чи це нормальна ситуація, що вони швидко стають тісними, і чи потрібно звертати увагу на якісь інші ознаки, окрім натягнутості пояса та посадки?
|
| |
|
|
| alinagershik | Дата: Пятница, 21.11.25, 00:33 | Сообщение # 2 |
 Знакомый
| Привіт, можу поділитися тим, що було у нас. Підгузки 1 розміру вистачили десь на шість тижнів, хоча вже після четвертого тижня стало помітно, що малюк росте, і пояс почав сидіти щільніше, ніж раніше. Найперші ознаки, що розмір стає малий — це коли бокові гумки залишають сліди, коли підгузок починає «вилазити» під час сну, коли рідина не розподіляється рівномірно, а збирається ближче до пояса. Часто багато залежить від темпів росту малюка, бо хтось носить перший розмір довше, а комусь потрібно переходити раніше. У деяких дітей форма тіла теж відіграє роль: якщо животик округліший або ніжки пухкенькі, підгузок може сісти тісно значно раніше, ніж очікуєш.
|
| |
|
|
| nicewoman | Дата: Пятница, 21.11.25, 00:33 | Сообщение # 3 |
|
Знакомый
| Дякую, тепер хоч трохи зрозуміліше. У нас теж є сліди від гумок, і це мене насторожує, бо раніше такого не було. Малюк росте швидко, раціон збільшився, і я помітив, що під час нічних перерв підгузок наповнюється активніше, ніж раніше. Ще й під час рухів іноді видно, що боковинки ніби не так щільно тримають форму. Я думав, що підгузки 1 розміру вистачають мінімум на місяць, але виходить, що все сильно залежить від індивідуальних темпів. Підкажіть, чи орієнтуєтесь ви на вагу малюка, на посадку або на якісь конкретні відчутні ознаки, коли вже точно зрозуміло, що пора переходити, щоб уникнути протікань і дискомфорту?
|
| |
|
|
| alinagershik | Дата: Пятница, 21.11.25, 00:34 | Сообщение # 4 |
 Знакомый
| Можу порадити переглянути підгузки 1 розміру в інтернет-магазині MAUDAU https://maudau.com.ua/category/pidhuzky/diaper_size=1-rozmir-nb тому що там легко знайти потрібну кількість упаковок і зробити запас, коли малюк росте швидко. У таких підгузках важливо звертати увагу на гнучкість пояса, м’якість зовнішнього шару, наявність еластичних бортиків і хорошу посадку, адже саме ці речі впливають на те, наскільки комфортно підгузок прилягає до тіла.
На MAUDAU зручно вибирати об’єм упаковки, коли потрібно зробити запас на перші тижні або підстрахуватися перед переходом на наступний розмір. Коли підгузок починає залишати сліди, коли бокові частини піднімаються або коли наповнення розподіляється не так рівномірно, це означає, що розмір потрібно міняти швидше, щоб малюк почувався комфортно. І якраз завдяки тому, що на MAUDAU є різні варіанти кількості в упаковці, зручно взяти стільки, скільки треба саме зараз, не набираючи зайвого на майбутнє.
|
| |
|
|
|  |
 | |  |
|