Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Среда, 04.03.26, 01:48
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: [C]RaSh  
Підгузки 4 розміру: що реально підходить на вагу 9–15 кг?
nicewomanДата: Пятница, 21.11.25, 10:40 | Сообщение # 1
Знакомый
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт усім, хочу розібратися з переходом на підгузки 4 розміру, бо наш малюк уже наблизився до 10 кг і активно рухається, крутиться, вставати пробує, тому підгузки 3 розміру інколи стали підтікати або натирати в районі ніжок. Чув, що розмір 4 підходить приблизно на вагу 9-15 кг, але не знаю, наскільки цей діапазон реальний на практиці, чи варто орієнтуватися лише на вагу, чи ще й на обхват животика та ніжок. Також цікаво, чи є різниця між стандартними підгузками на липучках і варіантами-трусиками, коли дитина вже більш активна. Хотілося б почути поради тих, хто вже перейшов на цей розмір і реально може сказати, які моделі комфортно сидять і не сповзають.

alinagershikДата: Пятница, 21.11.25, 10:41 | Сообщение # 2
Знакомый
Привіт, у нас якраз був такий перехід десь місяць тому, коли вага дитини наблизилася до 11 кг, і можу сказати, що 4 розмір дійсно став комфортнішим. Для нас важливим було, щоб підгузок мав еластичний пояс і добре облягав ніжки, тоді немає ні тиску, ні проміжків, де може підтікати. Діапазон 9-15 кг працює досить адекватно, хоча іноді діти з щільнішими ніжками можуть раніше перейти на 4. У нас краще «зайшли» трусики, бо активність велика і липучки інколи відклеювались при русі. На ніч ми перевіряли, як тримає поглинання, бо це важливо, коли дитина довго спить. Загальне враження — головне, щоб модель була з хорошими манжетами і м’яким пояском, тоді проблем практично не виникає.

nicewomanДата: Пятница, 21.11.25, 10:43 | Сообщение # 3
Знакомый
Дякую за пояснення, мені якраз було важливо зрозуміти, чи різниця в посадці велика. Ми теж помітили, що в трійці інколи почало тиснути біля животика, тому і задумалися про перехід. Цікавить ще, чи стало менше ситуацій, коли підгузок «сповзає», бо у нас малюк почав активно підніматися на ніжки, і будь-яке погане кріплення відразу дає протікання. Також думаю, чи справді трусики вигідніші за липучки, бо багато хто каже про різницю, але хочеться почути від людини, яка вже тестувала обидва варіанти. І ще — чи не було відчуття, що розмір 4 інколи виглядає завеликим, чи все ж він швидко «сідає» по фігурі дитини.

alinagershikДата: Пятница, 21.11.25, 10:43 | Сообщение # 4
Знакомый
У нас після переходу на розмір 4 підгузки https://maudau.com.ua/category/pidhuzky/diaper_size=4-rozmir-l сіли значно краще, зменшилась кількість протікань і взагалі стало помітно комфортніше для дитини, особливо під час рухів. Трусики виявилися практичнішими, бо їх можна надягати навіть коли малюк стоїть або намагається втекти, а це економить нерви. До того ж еластичний пояс розподіляє тиск рівномірно і підгузок не сповзає при русі. Замовляли підгузки 4 розміру в інтернет-магазині MAUDAU, бо там зручно переглядати асортимент, обирати потрібну кількість та підбирати варіанти за вагою. 

Магазин пропонує підгузки саме в категорії 9-15 кг, і це допомогло швидко знайти той формат, який добре підійшов нашому малюкові. Можна відкрити розділ з підгузками, переглянути доступні варіанти, оцінити, що підійде на день і що краще на ніч, і замовити відразу потрібний об’єм без зайвих поїздок. Для нас це стало зручним рішенням, бо підгузки приходили вчасно, упаковка відповідала опису, а дитині нарешті стало комфортніше рухатися без тиску та без випадкових «промахів».

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Хостинг от uCoz