Общение без границ

Главная | Регистрация | Вход
Среда, 04.03.26, 01:47
Приветствую Вас Странник | RSS
Авторизация
Друзья
Поиск

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: [C]RaSh  
Пародонтоз - хтось пробував полоскання Стоматидином?
bolshechem_zhiznДата: Вторник, 25.11.25, 07:16 | Сообщение # 1
Участнег
Награды: 0
Статус: Offline
Почав помічати кров при чищенні зубів і ясна трохи опухлі. Хочу спробувати полоскання Стоматидином, але не впевнений, чи ефективно воно при пародонтозі. Хтось уже користувався саме для цієї проблеми? Як часто треба полоскати і скільки тривати курс, щоб реально відчувати результат? Чи є щось важливе, що варто знати перед початком?

TotiManДата: Среда, 26.11.25, 09:06 | Сообщение # 2
Прохожий
Пробував кілька разів. Полоскання допомагає зменшити запалення і кровоточивість. Робив двічі на день після чистки зубів, по хвилині. Важливо не пропускати, інакше ефект слабший. Не очікуй миттєвого зникнення проблеми, але регулярність реально дає відчутне полегшення і ясна виглядають здоровіше.

bitehДата: Четверг, 27.11.25, 05:35 | Сообщение # 3
Флудер
Я теж почав використовувати, але помітив, що важливо чергувати з правильним доглядом щіткою і зубною ниткою. Полоскання саме по собі не вирішить глибокі проблеми пародонтозу, але підтримує стан ясен, зменшує запах і дискомфорт. Для мене зручно робити курс 2 тижні, потім перерва. Якщо є сильний біль або гній, краще звертатися до стоматолога.

cocacolaДата: Пятница, 28.11.25, 12:01 | Сообщение # 4
Знакомый
Полоскання роблю щодня, двічі на день, але після цього ще обережно масажую ясна щіткою. Слідкував за часом – хвилина на полоскання достатньо, довше не потрібно. Важливо не спішити і не ковтати рідину. Мені допомагає робити курс два тижні, потім один день перерви.
Якщо помічаєш сильну кровоточивість, краще робити легкі рухи щіткою і додатково використовувати м’яку нитку. Детальніше про ефективне використання можна почитати на сайті, де описано реальні поради та методи лікування пародонтозу + Стоматидином https://stomatidine.com.ua/main-menu/paradontoz/ Цей підхід реально дозволяє підтримувати ясна, контролювати запалення і робить ефект більш стабільним, ніж просто полоскання.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Хостинг от uCoz