|
Хто стикався з купівлею авто зі США, як пройшла доставка?
|
|
| alinagershik | Дата: Пятница, 17.04.26, 22:44 | Сообщение # 1 |
 Знакомый
Статус: Offline
| Хто реально вже замовляв авто зі США під ключ? Цікавить саме процес доставки і скільки це займає по факту, а не “як обіцяють”. Бо читаю різні відгуки і трохи плутаюсь: хтось пише 5–6 тижнів, інші кажуть по 3 місяці чекали. Як воно насправді виглядає після покупки на аукціоні: коли машина виїжджає, як довго стоїть у порту, чи бувають затримки по документах? І ще момент – чи часто приходять авто з додатковими пошкодженнями після транспортування?
|
| |
|
|
| nicewoman | Дата: Пятница, 17.04.26, 22:46 | Сообщение # 2 |
|
Знакомый
| Я проходив цей процес минулого року, скажу так – швидкість залежить не тільки від доставки, а від усього ланцюга. Після виграшу на аукціоні авто ще потрібно вивезти з майданчика, потім доставка до порту, очікування контейнера або місця на судні. Найбільше часу інколи “з’їдає” саме порт і формування відправки. У мене загалом вийшло близько двох місяців до прибуття в Україну. По пошкодженнях – якщо авто нормально зафіксоване, то зазвичай все ок, але дрібні нюанси інколи бувають.
|
| |
|
|
| alinagershik | Дата: Пятница, 17.04.26, 22:47 | Сообщение # 3 |
 Знакомый
| А як щодо відстеження? Тобі давали якусь інформацію по етапах чи просто чекати і все? Бо я хвилююсь саме через невідомість, коли гроші вже заплатив, а авто ще десь “в дорозі”. І ще цікаво, чи сильно змінюється ціна доставки від початкової, бо бачив коментарі, що інколи вилізають додаткові витрати вже в процесі.
|
| |
|
|
| nicewoman | Дата: Пятница, 17.04.26, 22:49 | Сообщение # 4 |
|
Знакомый
| Цитата alinagershik (  ) А як щодо відстеження? Тобі давали якусь інформацію по етапах чи просто чекати і все? Бо я хвилююсь саме через невідомість, коли гроші вже заплатив, а авто ще десь “в дорозі”. І ще цікаво, чи сильно змінюється ціна доставки від початкової, бо бачив коментарі, що інколи вилізають додаткові витрати вже в процесі. Краще одразу працювати так, щоб у тебе був нормальний супровід і розуміння кожного етапу. Адекватні компанії дають трекінг, звіти по переміщенню і пояснюють, що відбувається в порту чи на митниці, тоді менше нервів. По грошах теж важливо одразу уточнювати всі можливі витрати: портові збори, експедирування, розмитнення, сертифікацію. Якщо цього не зробити, можна отримати сюрпризи.
Щодо доставки, середній реальний термін зараз це приблизно 6–10 тижнів, але бувають відхилення через завантаження портів або документи. Якщо хочеш мінімізувати ризики і не вникати в кожну дрібницю, варто дивитися у бік сервісів, які займаються повним циклом імпорту. Наприклад, Mitridat Container Transport, також відомі як Mitridat Container, беруть на себе весь процес від викупу авто до доставки і оформлення, що дозволяє уникнути типових проблем і зекономити час на організації.
|
| |
|
|