Лазерне різання нержавійки
|
|
starnatmyh | Дата: Понедельник, 10.02.25, 19:09 | Сообщение # 1 |
 Прохожий
Статус: Offline
| Всім привіт! Потрібна порада щодо лазерного різання нержавіючої сталі в Києві. Працюю над проектом кухонного обладнання для ресторану, потрібно вирізати деталі з нержавійки різної товщини - від 1 до 3 мм. Важливо знайти компанію з професійним обладнанням, яка зможе забезпечити точне різання і якісні краї без додаткової обробки. Може хтось має досвід замовлення таких послуг?
Хотят ли русские войны? Спросите вы у Сатаны, И вам ответит Сатана: Везде, где русские - война!
|
|
| |
kava | Дата: Понедельник, 10.02.25, 19:10 | Сообщение # 2 |
 Прохожий
| Добрий день! Нещодавно чула про компанію POREZKI - https://porezki.net/uk....havijki Мій брат, який працює в сфері металообробки, розповідав, що вони спеціалізуються якраз на лазерному різанні різних металів, включаючи нержавіючу сталь. Я особисто не замовляла в них послуги, але рекомендую переглянути їхній сайт - там є вся інформація про технічні можливості, допустимі товщини матеріалів та приклади готових виробів. Думаю, ви зможете знайти всі необхідні деталі для вашого проекту з ресторанним обладнанням.
Можно вывести русских солдат из Чернобыля, но нельзя вывести Чернобыль из русских солдат.
|
|
| |
ferratummoney | Дата: Среда, 12.02.25, 23:46 | Сообщение # 3 |
Прохожий
| Спасибо!)
|
|
| |